Assalamualaikum~

counter for blogger

30 November 2012

cuti sem 3!


hye, for along time xon blog.
kali nie terasa rajin pulak nak menaip kan? kan? kan?
almaklom lerr, sekarangkan time borring2..
dok umah dok melangot jee.
tu lah org kata, time dok study or ada keja je kite rase teramat lah payah and rase nak di kurniakan rest without work for 24hours rite.
tp, just see now!
hampir seminggu dah aku dok meleseh goyang pusat dekat umah nie.
sememangnye a lot lot lot of thing that i should do.
ofcoz semue memenatkan.
but.. i dont care sebab sekarang aku rase bersyukur org di sekeliling aku smue org yg aku sayang taw.
even, terpksa perah tenaga pon xpe lah.
ini smue sebab family tercayunk!
huhuhu.. xsangke aku nie sweet jugek. :D

just imagine jela hampir setengah abad aku kene dok umah and buat benda yang same setiap hari ohh!
omg! sangat2 teruja lah sangat. haha
memag manusia xreti nak bersyukur kan?
time dok kulim asek merungut jela nak balek gombak.
ank now! rasakan lah. haha

just wait and see lagi 2,3 minggu ape akan terjadi dkt aku niee..
nak hangout pon xdok duit.
so, mmg dok umah jela nampak nyeee..

hope! dapat menenagkan fikiranku! insyallah~ huhu

08 November 2012

just for you~


alhamdulillah.. 
sehingga hari nie aku mampu lagi untok mengupdate blog nie even for a long, long and long time
 tidak mengupdate.. 
ini smue kes bz lerr niee.. huhu
bz ler sesangat taw sem nie..
nie pon terpaksa curi-curi masa untok mengupdate blog nie aw..
sebab.. kali nie punye cerita memang sangat-sangat penting taww..

haa.. kalau korg nak tahu hari nie punye cite ialah bertajuk BIRTHDAY MY <3~
alhamdulillah esok 9/11 bday awk ye syg..
happy birthday taw! taw! taw!
semoga awak panjang umur dan murah rezeki di dunia dah di akhirat..
sy doakan yang terbaik untok awk taw!
sorry sebab sy xmampu nak bagi or celebrate bday awk sebab kite pon sekarang masih dekat kulim..
insyallah kalau ada rezeki kite sambot yerr.. huhu..
btw, tahniah la dkt awk sebab Allah dah berikan kehidupan sebagai insan yg sempurna selama 19 tahun nie..
sy harap awk xsia2kan nyee..
++ sy harap awk akan bimbing sy even kita adalah sebagai kawan je..
oke, boy friend = kawan lelaki.. huhu
:D


p/s : disini sy kempilkan sekali 1 video bagi peganti hadiah buat awk..
so, sebab sy dah bagi nie so xpayah la bagi hadah dah ekk. huhu..



video