Assalamualaikum~

counter for blogger

06 December 2011

lomo contest.

oh jyehh!
tekezut en denga aku masok contest en. contest merapu apu pulak lah yang aku join nie..
hehehe, actly bukan aku yang join lah.. sahabat saye yang join..
tapi, dengan baek hati dye tarok pic aku dekat contest tu..
nak cakap lawa sangat aku nie smpai nak masok contest tarok pic aku cm kelakar pulak en..
HAHAHA, sumpah semakin hari semakin koya ini minah en. :D

so, korg nak tengok x, ape pic yg terlepas masok contest lomo tu..
haaa.. mesti suspen gilos nak tahu pic mane en..

 ha, nie lah pic nye..  :) dan ini link nye contest lomo hanya bole tengok je.. nak like pon dah tutop dah pon contest tu.. ha, dan ini pulak link untok tengok pic yg winner tu the winner is mmg sangat2 creatif pon pic nie. that why lah bole menang en. so, tahniah lah Hean Tee Lim dapat camre lomo lagi satu ek. haha. :P


tapi malangnye, pic nie xmenang pon.. hasil like hanya berapa ratus je.
kalau nak di comparekan ngn pic yg winner tu, hasil like pic tu sampai seribu lebih taw.
sedih tu xdk la, tp setiap org mesti nak menang en.
no one wanna be a loser rite, :P

btw, thnx to my sahabat coz join contest lomo denga menggunakan pic saye yg comel nie. hehhe,
nie lah org yg masok contest tu  my <3 faedz aris :) tqvm sayang.

2 comments:

Blog Sasau said...

aku datang sini nak melanguk boleh?
~lalalalala

nabilah waheeda said...

lalala~ its up to you, :)